Més hoquei

El Barça derrota el Reus Miró per 4-1 i guanya l’onzena supercopa

Hélder Nunes marca els tres primers gols dels blaugrana

El Barça ha superat per 4-1 el Reus Deportiu en la final i ha guanyat la seva onzena supercopa Ilerna Online. Els blaugrana s’han avançat en la primera meitat i han sentenciat en la segona. Hélder Nunes ha marcat els tres primers gols dels blaugrana i el quart de Pau Bargalló ha arribat en l’últim minut de falta directe. Pels reusencs ha anotat Raül Marín, que ha tingut problemes per superar la bona defensa del Barça. El Reus ha anotat un gol que els podia haver avançat en el marcador en els primers minuts i que els àrbitres no han vist, i després ha desaprofitat dues faltes directes.

Els Reus ha dominat els primers del minuts de partit i ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador. En el minut 4 els roig-i-negre han reclamat un penal i en la continuació de la jugada Marín ha fet entrar la bola a la porteria blaugrana, però els àrbitres no ho han vist i no han donat el gol. Tres minuts després Bargalló ha vist la targeta blava i Julià ha disposat d’una falta directe per avançar al seu equip però el porter blaugrana Egurrola l’ha aturat. El Barça s’ha començat a treure el domini del Reus de sobre, que també ha enviat una bola al pal, i després d’unes jugades ràpides dels dos equips Rodrigues s’ha quedat sol i ha rematat al pal. En el mateix minut el Barça ha inaugurat el marcador quan un xut de Nunes ha tocat el travesser i l’esquena del porter reusenc i ha entrat dins la xarxa (1-0) a deu minuts del descans. En aquests darrers minuts els blaugrana han disposat d’alguna ocasió més davant un Reus que ha estat uns minuts sense tenir accions clares en atac.

En l’inici de la segona meitat Pablo Álvarez ha fet entrar la bola dins la porteria del Reus amb el pau, els àrbitres ho han vist i no han donat el gol, tot i que ho han celebrat. A partir del minut 33 la final ha entrat en una fase intensa. Primer Marín ha disposat d’una falta directe per empatar per les deu faltes del Barça, però Egurrola l’ha aturat. Tot seguit Nunes ha culminat un contraatac blaugrana amb el 2-0 i un minut després Marín ha fet el 2-1 en jugada personal. El portuguès però estava inspirat i vint segons després en un xut llunyà ha marcat el seu tercer gol (3-1) de la final. Els reusencs no han tingut resposta i els blaugrana han passat a dominar el joc amb una mica més de comoditat i han tingut algunes de Pau Bargalló. En l’últim minut el Reus ha atacat de cinc però ha perdut la bola i ha fet falta, la desena, i Pau Bargalló ha arrodonit el resultat al transformar la falta directa (4-1).