OK Lliga

El Palafrugell frena el Caldes (4-3)

Hoquei sobre patins. El Taradell celebra un 0-5 històric a Vic en el derbi osonenc

El Caldes Recam Làser no va confirmar ahir a Palafrugell (4-3) el seu gran inici de curs en el partit ajornat corresponent a l’onzena jornada. El conjunt empordanès va jugar a un gran nivell contra un rival d’entitat amb més rotació. Amb una gran verticalitat –mortífer el triangle Canet, Aldrich i Figa–, una defensa estricta i un Linu clarivident, l’equip de Garcia va excel·lir. Els gols locals els van fer Canet (2), Aldrich i Figa. Pels calderins van marcar Miras, de penal, Cristian Rodríguez i Alexandre Acsensi.

També es va jugar el derbi osonenc Vic-Taradell (0-5). Els visitants van assaltar l’Olímpic amb gols de Dani Rodríguez (3) i Víctor Crespo (2) i surten de la zona de descens.

El Calafell-Noia, que s’havia de jugar demà, per un altre costat, s’ha ajornat per quatre positius, de dos jugadors i dos tècnics, a les files penedesenques. També hi ha dos jugadors més aïllats perquè són contactes propers de positius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)