OK Lliga

El Girona, un temporal

Hoquei sobre patins. L’equip de Benito i Comalat reacciona amb virulència a l’1-0 amb Gelmà molt inspirat (4 gols) i s’acosta a la copa

Vic 3 Girona 6

VIC:Burgaya, Font, Molas, Gómez i Sánchez –inicial–; Ramírez, Montero i Le Berre.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Pujol i Gelmà –equip inicial–; Mendes, Palacín, Joseph i Laguna.GOLS:1-0 (12’) Sánchez (fd). 1-1 (14’) Gelmà. 1-2 (17’) Joseph. 1-3 (29’) Gelmà. 1-4 (30’) Gurri. 2-4 (37’) Ramírez. 2- 5 (37’) Gelmà (p). 2-6 (45’) Gelmà (fd). 3-6 (49’) Gómez.ÀRBITRES:A. López i M. Lapedriza. Blaves a Sánchez (2), Mendes i Joseph.FALTES:12 del Vic i 11 del Girona.

El Girona va vèncer a la gelida pista del cuer remuntant un primer gol advers i amb David Gelmà molt inspirat (4 gols), i té molt a prop la classificació per jugar la copa. Una blava a Mendes va permetre al Vic avançar-se en la directa llançada per Sánchez. Un miratge. Els àrbitres van fer repetir la primera jugada i en el segon intent va marcar de tret directe. Gelmà, desviant un tir llunyà de Gurri, va empatar. El debut de Joseph amb el Girona va ser el somiat. Tot just sortir, va rematar al segon pal una assistència precisa de Palacín (1-2). Gelmà, a boca de canó, va fer l’1-3 engaltant un servei d’Àlex Grau. Pujol no va marcar de directa, però Gurri va fer l’1-4 en la superioritat. El Vic va fer el segon, però Gelmà, de penal comès sobre ell mateix, va replicar de seguida i va arrodonir el seu dia grandiós transformant una falta directa (2-6).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)