OK Lliga

El Liceo és el campió d’hivern

Hoquei sobre patins. Té una feinada a Riazor contra un Lleida molt combatiu (2-1)

El Deportivo Liceo no va fallar contra el Lleida Llista en un partit ben incert –0-0 en la mitja part– i va rubricar per 2-1 amb gols d’Oruste (35’) i Adroher (46’) de falta directa el títol honorífic de campió d’hivern, amb tres punts més que el Barça. El conjunt blaugrana va vèncer el Voltregà a domicili (1-5). Els de Folguera van estar de pega amb els pals i van desaprofitar dues directes. Vives va marcar a 20 segons del final. El Barça va encarrilar el duel de seguida amb un gol de Bargalló (6’) –0-2 en la mitja part–. Bargalló (2), Álvarez, Roca i Llorca van plasmar la superioritat blaugrana. Font va marcar el gol de l’honor.

La jornada havia d’esclarir els equips que han de jugar la copa. Amb el Liceo, el Barça, el Lleida, el Reus, el Caldes i el Voltregà ja classificats, el Girona tenia la paella pel mànec, però el partit que havia de jugar contra el Calafell es va suspendre per un positiu a les files penedesenques. Amb el Vendrell-Reus també ajornat, no s’han decidit els quatre caps de sèrie. El Liceo i el Barça tenen el privilegi assegurat i el Caldes, que va vèncer per 4-7 el Noia, que va jugar en l’exili de Calafell, es va convertir matemàticament en cap de sèrie en un partit frenètic en què va demostrar la seva qualitat. El Reus i el Lleida es jugaran l’altra plaça. Rosa (3), Miras (3) –2/2 en penals–, i Rodríguez van ser els autors del gols dels calderins. Costa (2), Ballart i Esteller van escenificar la combativitat dels sadurninencs, que, no obstant això, fan un pas enrere en les seves aspiracions de jugar la copa. El Palafrugell, per la seva banda, va constatar contra el Taradell la seva gran primera volta (3-1) –Canet, Abeal i Aldrich–i contiua aspirant a les dues places vacants, igual que el Girona, el Noia i el Calafell. Els osonencs n’han quedat exclosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)