OK Lliga

El Girona anul·la el Caldes

Hoquei sobre patins. Una defensa infranquejable i un alt grau d’efectivitat en el segon temps li atorguen un triomf de prestigi

Girona 5 Caldes 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Joseph, Mendes, Grau i Gelmà -equip inicial-; Gurri, Pujol i Palacín.CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Miras, Rodríguez i Roger Acsensi -equip inicial-; Giménez, Ricart, Blanqué i Rosa.GOLS:1-0 (8’) Gelmà. 1-1 (24’) Rosa, de falta directa. 2-1 (33’) Mendes. 3-1 (34’) Grau. 4-1 (36’) Grau. 5-1 (44’) Gurri.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a Rosa.FALTES:16 del Girona i 13 del Caldes.

El Girona va assecar el Caldes amb una defensa perfecta i el va rematar amb la inspiració ofensiva en un segon temps pletòric en què va engrandir molt bé la pista per ofegar el rival quan tenia la feina feta. Gelmà va avançar els locals amb una acció individual creuant la pista tot sol (1-0). Ell mateix, perillosíssim, va estar a punt de fer el segon de penal quan faltaven dos minuts per a la mitja part, però la bola es va estavellar al pal. A 56 segons del descans, però, el Girona va cometre la desena i Rosa, amb un sol toc, va clavar la falta directa (1-1).

Mendes, baluard en defensa sobre Miras, també va tenir esma per marcar el 2-1 en una acció personal aprofitant el seu cos. En la jugada posterior, Joseph va fer una jugada de mèrit i Grau va empènyer el rebuig (3-1). Ell mateix, en tres minuts de bacanal gironina, va clavar el 4-1 en un tir exterior davant d’un rival estabornit. Camps li va endevinar la intenció, a Pujol, en una directa –10a visitant– i Llaverola va tornar a ser decisiu aturant la directa a Rosa, que aquest cop va fer jugada. Gurri, exhibint tècnica, va fer el 5-1.