OK Lliga

El Sant Cugat jugarà la copa femenina i la fase del títol

Hoquei patins. En el grup A hi ha sis partits pendents i una plaça per decidir

El Sant Cugat s’ha classificat per a la copa femenina i la fase del títol en ser quart del grup B de l’OK Lliga femenina. Les vallesanes van recuperar un partit ajornat contra l’Areces divendres i la victòria per 5-4 les va classificar matemàticament. El Vila-sana, el rival per la plaça, ha quedat a un punt. En el grup B ja estaven classificats el Palau, el Voltregà i el Bigues i Riells.

En el grup A estan classificats el Manlleu, el Telecable i el Cerdanyola, i queda una plaça. Hi ha sis partits ajornats amb enfrontaments entre els equips implicats. El Girona és el quart amb 12 punts, empatat amb Las Rozas, tots dos tenen ajornats dos partits i un és l’enfrontament directe a Madrid.