OK Lliga

El Girona excel·leix contra el Caldes i el Lloret surt del descens

El Girona va assecar el Caldes amb una defensa perfecta i el va rematar amb la inspiració ofensiva en un segon temps pletòric –tres gols en tres minuts–, en què va engrandir molt bé la pista per ofegar el rival quan tenia la feina feta. Grau (2), Gelmà, Mendes i Gurri van materialitzar el triomf de prestigi en una 16a jornada de l’OK Lliga en què no hi va haver canvis en la lluita pel títol i en què el Lloret Vila Esportiva va sortir de la zona de descens superant per 3-1 el Taradell, un rival directe. Aguirre i Thiel, de penal, i l’habitualment inspirat Marc González van noquejar els osonencs, que van fer l’1-1 mitjançat el veterà Marçal Casadevall.

El Deportivo, per la seva banda, no va fallar contra l’Igualada (5-1) i inicia la segona volta líder de l’OK Lliga amb tres punts més que el Barça, que no va perdonar a Palafrugell (1-5) amb un trio de gols d’Álvarez i dos de Bargalló i una resolució ràpida: 0-4 en el descans. El porter local Linu va ser el jugador més destacat del Palafrugell. Els gols del gallecs els van fer Torres (2), Adroher, Oruste i Roberto. Bars va marcar el de l’Igualada.

El Voltregà no va tenir pietat del Mataró, el cuer (6-1). Vargas (3), Teixidó (2) i Molas van liderar la golejada en un duel pràcticament resolt en el primer temps (3-0). El Vendrell va reaccionar amb orgull quan perdia per 3-5 contra el Lleida Llista a 3:55 del final el dia del prometedor debut del nou tècnic Xavier Ferrer. Dos gols de Xavier Crespo van establir el 5-5 definitiu. Ferrer, Escala de penal i Curro van fer els altres gols penedesencs, mentre que pels d’Albert Folguera van sucar Selva (2), Vives (2) i Di Benedetto. Vives va tenir el triomf visitant a l’estic en una directa en el darrer minut que Shehda va aturar.