OK Lliga

Sense opcions contra el Barça

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva, amb baixes importants, és golejat en la seva visita al Palau Blaugrana. Els portuguesos Rodrigues i Nunes marquen tres gols cada un

Barça 9 Lloret Vila Esport. 2

BARÇA:Egurrola, Panadero, Roca, Alabart i Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Llorca, Nunes i Fernández.LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, González, Thiel, Noguero i Aguirre –equip inicial–; Domínguez, X. Pérez, Barranco, Castells i J. Pérez.GOLS:1-0 (3’) Roca. 2-0 (7’) Rodrigues. 3-0 (10’) Nunes. 4-0 (12’) Nunes, de penal. 5-0 (20’) Alabart. 5-1 (21’) Thiel. 6-1 (23’) Roca. 6-2 (23’) González, de falta directa. 7-2 (30’) Rodrigues. 8-2 (32’) Rodrigues. 9-2 (50’) Nunes.ÀRBITRES:A. Gorina i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Roca.FALTES:5 del Barça i 2 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva no va tenir cap possibilitat de puntuar en la seva visita a la pista del Barça i va ser golejat per 9-2. L’equip selvatà tenia les baixes importants de Gómez, Farré i Plaza. Els joves jugadors que els van substituir van disposar de minuts en un escenari com el Palau Blaugrana i també va jugar els darrers minuts el segon porter.

Els blaugrana van sortir a resoldre aviat el partit i en el minut 10 ja guanyaven per 3-0, i es va arribar al descans amb 6-2. En la segona part els locals van ampliar el marcador. Els portuguesos João Rodrigues i Hélder Nunes van marcar tres gols cada un pel Barça. En el Lloret van marcar Max Thiel i Marc González, que està cedit pel Barça a l’equip lloretenc, ho va fer de falta directe.

El Palafrugell juga avui a la pista del Mataró, el darrer de la classificació, i buscarà una nova victòria. El Garatge Plana Girona no jugarà perquè el seu partit a la pista del Reus s’ha ajornat pels casos positius de Covid-19 de l’equip roig-i-negre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)