OK Lliga

La llegenda del Pujoló

Hoquei sobre patins. El Liceo ensopega contra un gran Taradell com l’any passat i el Barça s’enfila al lideratge abans de jugar divendres a Riazor

Taradell 4 Deportivo Liceo 2

TARADELL:Dalmau, Genís, Casadevall, Molera i Dani Rodríguez –equip inicial–; Crespo, X. Soler, Benito i M. Soler.DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Oruste, Torres i Platero –equip inicial–; Adroher, Roberto, M. Grau i Ciocale.GOLS:0-1 (7’) Platero. 0-2 (30’) Carballeira. 1-2 (33’) Crespo, de penal. 2-2 (42’) Dani Rodríguez. 3-2 (45’) Molera. 4-2 (47’) M. Soler.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Picó. Blava a Benito (2).FALTES:11 del Taradell i 9 del Liceo.

La conjunció astral del Taradell va tornar a sacsejar l’OK Lliga amb un triomf inesperat contra el fins ahir líder invicte, el Deportivo Liceo, que es deixa altre cop bous i esquelles al Pujoló com l’any passat. L’ensopegada en la mateixa pedra del conjunt de Juan Copa catapulta el Barça al lideratge abans del decisiu partit de divendres vinent (19.30 h) a Riazor entre els dos grans de la competició, que hi arriben empatats a punts. En certa manera, la desfeta tampoc no canvia gaire l’esperit numèric des del punt de vista blaugrana, perquè el Barça ha de sortir igualment a guanyar, perquè si empata s’hi deixarà tant l’average com el lideratge, ja que va ser superat pels gallecs al Palau.

El guió del triomf del Taradell va ser macabre. El Liceo duia un avantatge relativament còmode de 0-2, amb gols de Platero i Carballeira. Però el porter Andreu Dalmau, heroi l’any passat quan els osonencs van aixafar la guitarra al Liceo (4-3) evitant que superés el rècord de victòries consecutives en un inici de curs, va ressorgir de nou amb força. L’equip de Copa va neguitejar en quatre minuts de superioritat per dues blaves a Benito. Adroher, especialista en les directes, va trobar-se amb el mur Dalmau en les dues que va intentar (37’ i 47’) i Torres tampoc no va marcar de penal (30’). Crespo va donar vida al Taradell de penal (1-2). Dani Rodríguez va fer creure en el miracle (2-2) i Molera, sol al segon pal, va espantar definitivament el rival. Amb el 4-2 de Marc Soler i el so de la botzina, va arribar l’èxtasi, aquest cop, però, sense públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)