OK Lliga

La morbositat del Girona-Lleida

Hoquei sobre patins. El partit de la primera volta es va resoldre als despatxos del comitè de competició després de la reclamació presentada pels lleidatans per alineació indeguda

El Girona-Lleida de demà (16 h) aixeca expectació, tant pels bons resultats de tots dos, encara que els de Ponent arriben tocats per la derrota a casa contra el Noia, com perquè el duel de la primera volta es va resoldre als despatxos. Una reclamació del Lleida per alineació indeguda d’Àlex Grau, que arrossegava acumulació de blaves del curs anterior, quan jugava amb el Lloret –el Girona addueix que havia quedat net amb el canvi de curs–, va donar els punts als d’Albert Folguera, que havien perdut per 1-2, amb gol a més de Grau. El Girona espera la resolució del TAD. Curiosament, Àlex Joseph, jugador cedit pel Barça, va jugar aquell partit amb el Lleida i demà ho farà amb els locals, que fa quatre partits que no perden, amb tres triomfs i un empat. Els gironins tenen el dubte de Pujol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)