OK Lliga

El Caldes ha de treballar molt per superar un Vic lluitador

Hoquei patins. El Palafrugell remunta un partit ajustat contra el Voltregà

El Caldes va haver de treballar molt per derrotar (4-2) un Vic molt lluitador que es va avançar en el minut 2, i mai es va donar per vençut. En el descans els locals guanyaven per 3-2 i van assegurar el triomf en la segona meitat. El Palafrugell va remuntar contra el Voltregà (2-1) i va sumar tres punts importants. Els osonencs van marcar en el minut 5 i els empordanesos van anivellar un partir molt ajustat abans del descans, i es van posar al davant a nou minuts del final. El Voltregà va buscar l’empat fins al darrer segon.

El Vendrell va derrotar el Taradell (4-2) després de dominar des de l’inici i situar-se i avançar-se de tres gols en els darrers minuts. El Lloret va salvar un punt davant del Mataró, el cuer, (2-2) en un partit molt disputat. Els mataronins es van avançar amb un 0-2 en la primera part, però en la segona els lloretencs van dominar i van empatar a un minut del final.