OK Lliga

El Barça mostra que és un bloc i encarrila l’OK Lliga

S’imposa al Liceo a domicili en una jornada on el Caldes es consolida en el tercer lloc i els seus perseguidors, el Lleida, el Reus i el Voltregà, perdent

El Barça va fer un pas molt important per sumar un nou títol de l’OK Lliga al guanyar per 3-7 a la pista del Liceo en aquesta 18a jornada. Els blaugrana va fer una exhibició i van mostrar que són un bloc ben conjuntat, destacant en totes les facetes per superar al fins ara dominador de la competició i deixar-lo a tres punts.

Aquesta jornada també va portar la confirmació del Caldes Recam Làser en el tercer lloc de la taula després de guanyar amb dificultats (4-2) un lluitador Vic que intenta sortir de la cua de la classificació. No van estar tant encertats els seus principals rivals en la lluita per la zona alta, ja que el Lleida Llista, el Reus Miró –que tornava a la competició després d’un mes sense jugar pel Covid-19–, i el Voltregà Stern Motor van ser derrotats. Els lleidatans van caure a la pista del Garatge Plana Girona (3-1), que va sumar la seva quarta victòria consecutiva. Els roig-i-negres van perdre per 5-4 contra el Calafell Tot l’Any un partits gens convencional ja que d’anar perdent per 5-0 van passar al 5-4 i a tenir ocasions per guanyar. El porter Edo va brillar aturant un penal i dues faltes directes als especialistes en bola aturada del conjunt reusenc. Els de Sant Hipòlit van ser superats per un Palafrugell (2-1) que a casa s’està mostrant molt sòlid i va remuntar un gol matiner del rival.

l’Igualada Rigat –que portava tres derrotes seguides–, es va retrobar amb la victòria contra el Noia Freixenet (1-4), que havia guanyat els dos darrers partits. Els igualadins van fer un partit molt seriós, i van sentenciar la victòria amb dos gols en els últims 40 segons, el primer d’ells a porteria buida. El Vendrell va continuar amb la seva línia ascendent i va superar el Taradell (4-2) després de dominar gairebé durant tot el partit. Finalment en el duel de la zona baixa entre el Lloret Vila Esportiva i el Mataró es va produir un empat (2-2). Els maresmencs es van avançar amb un 0-2 i els lloretencs van salvar un punt a un minut del final en un partit molt disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)