OK Lliga

Triomfs del Barça, el Liceo i el Caldes en la dinovena jornada de l’OK Lliga

El Barça va derrotar el Vendrell amb claredat per 10-2 i continua líder de l’OK Lliga, amb tres punts de marge sobre el Liceo, que dijous va vèncer el Mataró a domicili (0-6). Els gols blaugrana els van fer Rodrigues (3), Álvarez (2), Llorca (2), Bargalló (2) i Pascual. Pels visitants van marcar Curris i Del Rio. Rodrigues i Álvarez, tots dos amb 28 gols, continuen al capdavant de al lluita pel pitxitxi.

El Caldes, per la seva banda, va celebrar un triomf de prestigi a la pista del Reus Miró (2-3) i s’aferma en el tercer lloc. Els calderins es van avançar per 0-3 en 13 minuts amb gols de Rosa, de falta directa, Giménez i Ricart, i van saber patir, amb el porter Camps aturant tres directes. Els gols locals els van fer Rodríguez i Marín. El Reus encadena dues derrotes. Divendres, l’Igualada va sumar el seu segon triomf consecutiu superant el Girona (3-0) i ha sortit de la zona de descens després d’un inici de lliga molt complicat. Tety Vives, Ton Baliu i Aleix Marimon van ser el autors dels gols davant d’un equip que arribava les comes amb gran resultats i que es va veure absolutament neutralitzat pel conjunt local.

El Palafrugell, per la seva banda, va vèncer a Vic per 2-4 –Canet (2), Aldrich i Figa i Tirso Gómez (2) per part local– , mentre que el Voltregà va derrotar el Lloret amb gols de Vargas (2), Rovira i Teixidó (4-3).

En els dos partits de diumenge, el Lleida Llista, que en les quatre últimes jornades havia perdut tres partits i només havia sumat un punt a la pista del Vendrell, es va rescabalar amb un triomf contundent contra el Calafell per 5-0 –4-0 a la mitja part–, amb dos gols de Sergi Folguera, dos d’Andreu Tomàs i un d’Uri Vives, que va rematar la feina en el segon temps.

Semblava que el Noia Freixenet s’havia refet a Taradell de la derrota de la jornada anterior contra l’Igualada. L’equip de Ferran López va saber treure profit de la bola aturada, amb un penal marcat per Costa i una falta directa executada amb intel·ligència per Manrubia per sota les cames de Dalmau. També va marcar Jordi Ferrer. El primer gol local el va fer Víctor Crespo. Amb 1-3 i a només 4:51 del final, Dani Rodríguez va fer el 2-3 de falta directa, i Casadevall va confirmar la reacció a 1:34 del final (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)