OK Lliga

El Voltregà lluita i perd a la pista del Liceo (4-1)

Hoquei patins. El Noia estrena demà el nou Ateneu contra el Barça, el líder

El Voltregà va lluitar a la pista del Liceo, però va acabar perdent per 4-1 en el partit inicial de la 20a jornada de l’OK Lliga. Els de Sant Hipòlit van tenir les seves ocasions en la primera meitat, però es va arribar al descans amb un 3-0. El gol dels osonencs el va marcar Molas de penal, i pels gallecs Adroher va destacar amb tres, un de falta directa.

En aquesta jornada destaca el retorn del Noia al seu pavelló Olímpic de l’Ateneu després de les obres que s’hi han fet. L’estrena no es podia fer contra un millor rival, ja que els de Sant Sadurní rebran demà la visita del Barça, el campió i actual líder de la lliga.La bola tornarà a rodar sobre aquesta emblemàtica instal·lació després d’11 mesos i 2 setmanes de l’ultim partit que es va jugar a l’Ateneu. El Taradell tindrà la baixa de Molera, que ha estat sancionat amb 4 partits per haver colpejat Costa en el partit Taradell-Noia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)