OK Lliga

El derbi és del Lloret

Hoquei sobre patins. Els lloretencs es retroben amb el triomf i tallen la ratxa de bons resultats del Palafrugell

Lloret Vila Esport. 5 Palafrugell 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, Farré, Thiel, Aguirre i Gómez –equip inicial–; Plaza, Noguero, Barranco, Castells i Pérez.PALAFRUGELL:Luzón, Ceschim, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Abeal, Ramon, Gelmà, Viella i Pinsach.GOLS:0-1 (2’) Luzón, 0-2 (6’) Figa. 1-2 (6’) Plaza. 2-2 (7’) Aguirre. 2-3 (7’) Canet. 3-3 (15’) Plaza. 4-3 (24’) Thiel. 5-3 (50’) Farré.ÀRBITRES:D. Calonge i D. Pico. Targeta blava a Thiel, l’entrenador del Lloret Xavi Albet, Gelmà i Aldrich.FALTES:14 del Lloret i 8 del Palafrugell.

El Lloret Vila Esportiva va guanyar el derbi de les comarques gironines en un partit molt intens i ajustat, i amb un inici boig. Els lloretencs van sumar tres punts molt importants, es van retrobar amb la victòria i van tallar la ratxa de quatre victòries dels empordanesos.

En el segon minut de joc el porter del Palafrugell, Luzón, va inaugurar el marcador amb un fet insòlit en l’hoquei patins. Un refús des de la seva àrea va sorprendre tothom i va entrar a la porteria contrària. En els minuts 6 i 7 el ritme de joc va ser molt alt i l’encert encara més gran, i es van marcar quatre gols que van situar el marcador en el 2-3. Els lloretencs van empatar amb el segon gol de Plaza, i a un minut del descans es van situar al davant amb el 4-3.

En la segona part els dos equips van tenir ocasions; el Palafrugell per empatar i el Lloret per ampliar el marcador. A 41 segons del final Farré va marcar el 5-3 i va sentenciar el partit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)