OK Lliga

El Generali Palau continua intractable a l’OK Lliga

En el grup de descens la lluita és intensa amb quatre equips en tres punts

El Generali Palau va ampliar la seva avantatge com a líder de l’OK Lliga després de guanyar per 3-1 el Telecable Gijón, el tercer de la classificació. Les vallesanes encara no han perdut en tota la competició i només han cedit dos empats. En aquesta fase del primer al vuitè per entrar en el play-off del títol han començat amb dues victòries més. Contra el conjunt asturià el Generali Palau es va avançar amb un 3-0 contra undels equips més potents i després va saber mantenir-se al davant. El Palau es va aprofitar de l’empat del Magic Studio Manlleu –el segon–, a la pista del Bigues i Riells (2-2) en un partit molt anivellat i amb alternatives en el marcador.

El Cerdanyola es va situar quart, en sona de play-off, en solitari després de la seva important victòria a la pista del Voltregà Stern Motor(1-3) amb qui estava empatat a punts. Va completar la jornada del grupo la victòria del Sant Cugat a casa contra Las Rozas per 3-1, després de remuntar en la segona meitat.

En el grup dels llocs 9 al 16, el del descens, la lluita per situar-se en les tres primeres places per aconseguir la permanència és molt dura. L’Esneca Vila-sana va guanyar per 3-2 al Borbolla i cada jornada està més aprop de salvar-se i ja treu 14 punts a l’equip que ocupa el primer lloc de descens, la quarta plaça. La igualtat en aquesta zona per evitar baixar és manifesta i quatre equips estan en només tres punts. En aquests moments ocupen les posicions de permanència el Garatge Plana Girona –amb un partit menys–, i el Vilanova que van empatar en aquesta jornada (3-3), mentre que l’Igualada femení va derrotar ajustadament el Cuencas Mineras per 4-3 i el va superar en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)