OK Lliga

O el Girona o el Palafrugell

Hoquei sobre patins. Els de Comalat i Benito reben el Calafell a Palau (21 h) i el triomf o l’empat els classificarà per a la copa, però, si fallen, els empordanesos seran el vuitè equip

La interminable primera volta de l’OK Lliga s’acaba avui amb un Garatge Plana Girona-Calafell Tot l’Any de la quinzena jornada que acabarà de configurar la graella de la copa. Ja estan classificats el Liceo, el Barça, el Reus, el Caldes –aquest quatre són caps de sèrie–, el Lleida, el Voltregà i el Noia. El Girona serà el vuitè si puntua. Si perd, el Palafrugell ocuparà la plaça. El Girona duia una bona trajectòria, però la derrota a casa davant del Taradell per 2-3 quan dominava per 2-0 li ha generat dubtes que mirarà d’esvair. En el marc d’una lliga imprevisible tret del domini del Barça, el Calafell va perdre a casa contra el Palafrugell i el cap de setmana va noquejar l’Igualada (6-1) amb un trio de gols d’Eloi Mitjans en un partit en què ja no va disposar d’Uri Palau, lesionat per impacte de bola davant del Palafrugell i que dilluns va ser intervingut d’una triple fractura a la cara. El Girona té el dubte de l’exjugador del Calafell Gerard Pujol, amb molèsties en un genoll. No va jugar el darrer partit per acumulació de blaves.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)