Lliga Europea

Els catalans no s’enfrontaran en la fase de grups de la lliga europea

El Barça i el Liceo estan en el mateix grup

Els tres equips catalans que disputaran la lliga europea, el Barça, el Reus Miró i el Noia freixenet, no s’enfrontaran en la fase de grups ja que cada un ha quedat en un grup. El Barça jugarà en el grup C contra el Liceo i el Benfica, mentre que el Reus estarà en el B i s’enfrontarà al l’Sporting, l’actual campió, i a l’Oliveirense. Al Noia l’hi ha tocat el grup A contra el Porto, el subcampió, i el Barcelos. En el sorteig que s’ha fet aquesta tarda no hi podia haver més de dos equips d’un mateix país en cada grup.

En la lliga europea femenina hi haurà un derbi català entre el Cerdanyola i el Magic Studio Manlleu, mentre que el Voltregà Stern Motor, l’actual campió, s’enfrontarà al Benfica i el Generali Palau a l’Stuart Massana portuguès.

En l’Europa Cup també hi ha un enfrontament entre dos equips catalans en els quarts de final i el Calafell Tot l’Any jugarà contra el Garatge Plana Girona. El Caldes Recam Làser jugarà contra el Riba d’Ave portuguès, i l’Igualada Rigat enfront el Sarzana italià. El Lleida Llista ja està en la semifinal, com a campió, i jugarà contra el guanyador del Calafell-Girona, amb el que hi haurà un finalista català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)