OK Lliga

Un gol de Marc Gómez dona tres punts al Lloret

Hoquei patins. Els selvatans guanyen a la pista del Vic en un partit molt anivellat

Vic 0 Lloret Vila Esport. 1

VIC:Burgaya, Molas, Ramírez, Le Berre i Sánchez –equip inicial–; Font, Solé, Parcerisas, Genero i Masoliver.LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, Farré, González, Aguirre i Gómez –equip inicial–; Rhiel, Plaza, Xavier Pérez, Noguero i Joan Pérez.GOLS:0-1 (40’) Gómez.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Nicolas.FALTES:9 del Vic i 7 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va sumar tres punts importants en la seva lluita per sortir de la zona baixa de la classificació gràcies a un solitari gol de Marc Gómez. Els selvatans van guanyar a la pista del Vic, un rival directe, en un partit molt anivellat. La primera meitat va ser molt igualada, però cap dels dos equips no va poder marcar. En el segon temps, els lloretencs pocs a poc van crear més perill, van enviar una bola al pal i a deu minuts del final van marcar. Una jugada personal de Marc Gómez va significar el gol de la victòria dels lloretencs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)