Lliga Europea

Els catalans, cadascun en un grup de la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Barça estarà amb el Liceo i el Benfica; el Reus jugarà contra l’Sporting i l’Oliveirense, i el Noia, amb el Porto i el Barcelos

El Barça, el Reus Miró i el Noia Freixenet no es trobaran en la fase de grups de la lliga europea, ja que el sorteig va determinar que cadascun anés en un grup diferent. Amb quatre equips de l’OK Lliga i cinc de la lliga portuguesa en el sorteig, hi havia el condicionant que només hi podia haver dos equips del mateix país en un mateix grup, i els tres catalans van quedar separats. El Barça jugarà en el grup C contra el Liceo i el Benfica, mentre que el Reus estarà en el B i s’enfrontarà amb l’Sporting, que defensa el títol perquè el 2020 no hi va haver campió, i amb l’Oliveirense. Al Noia li ha tocat el grup A, amb el Porto, el subcampió, i el Barcelos.

Els blaugrana, que eren un dels tres caps de sèrie que hi havia, iniciaran la competició jugant contra el Liceo. Els altres dos catalans s’enfrontaran en el primer partit contra els altres dos caps de sèrie. El Reus s’estrenarà amb l’Sporting, i el Noia, contra el Porto.

Un partit entre catalans

En el quadre de la lliga europea femenina hi haurà un partit entre dos equips catalans en els quarts de la final a vuit. El Cerdanyola i el Magic Studio Manlleu han quedat emparellats. El que es classifiqui per a la semifinal s’enfrontarà amb el guanyador del partit entre el Telecable Gijón i el Campo Ourique portuguès. A l’altra banda del quadre, el Voltregà Stern Motor, l’actual campió, s’enfrontarà amb el Benfica portuguès, mentre que el Generali Palau jugarà contra l’Stuart Massana, també de Portugal.

LLIGA EUROPEA
Fase de grups, del 9 a l’11 d’abril Final a quatre, 15 i 16 de maig
Grup A
Porto, Noia Freixenet i Barcelos
Grup B
Sporting, Reus Miró i Oliveirense
Grup C
Barça, Liceo i Benfica
LLIGA EUROPEA FEMENINA
Final a vuit, del 27 al 30 de maig
Quarts de final
Telecable Gijón - Campo Ourique
Stuart Massana - Generali Palau
Benfica - Voltregà Stern Motor
Cerdanyola - Magic Studio Manlleu
Europa Cup
Final a set, del 30 d’abril al 2 de maig
Quarts de final
Calafell Tot l’Any - Garat. Plana Girona
Sarzana - Igualada Rigal
Caldes Recam Làser - Riba d’Ave
Semifinal
Lleida Llista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)