Lliga Europea

El concurs de seus queda desert

Hoquei sobre patins. Cap dels nou clubs que han de jugar la lliga europea masculina presenta la seva candidatura per organitzar la primera fase els dies 9, 10 i 11 d’abril

Dilluns a les dotze de la nit es va acabar el termini per presentar propostes per albergar la primera fase de la lliga europea masculina que s’ha de jugar, teòricament, els dies 9, 10 i 11 d’abril. Tal com estava cantat, cap dels nou clubs va presentar cap sobre tancat per constituir-se en organitzador, i ara la pilota és a la teulada del comitè europeu (WSE-RH), que ahir no va fer cap comunicat en aquest sentit. Els clubs, els vuit de l’associació de clubs europeus EHCA –Barça, Liceo, Noia, Reus, Porto, Sporting, Benfica i Oliveirense– i el Barcelos, van de bracet i ja van manifestar que no tenien la intenció de presentar cap proposta en les condicions actuals i que s’adaptarien a una organització del comitè europeu, al qual fins i tot sembla que han proposat algunes alternatives perquè gestioni l’organització. Els clubs de l’EHCA i el Barcelos es van reunir ahir a la tarda, i continuen esperant, amb tota la voluntat del món de jugar, que el comitè europeu trobi una seu, donant marge a la resolució del conflicte organitzatiu d’una competició que es va sortejar dissabte passat. També es va fer el sorteig de la lliga europea femenina i de l’Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)