OK Lliga

Els tres primers de l’OK Lliga no afluixen

Hoquei patins. El Barça, el Liceo i el Caldes guanyen sense problemes

Els tres primers de l’OK Lliga no afluixen i van sumar clares victòries aquesta jornada. El Barça va superar el Calafell per 3-6 tot i que en el segon temps els locals es van situar amb un 3-4. El Liceo va golejar el Lloret (9-1) amb els tres primers gols de Carballeira i en el descans ja dominava per 5-0. El Caldes va vèncer per 9-4 el Taradell en un partit en què Rosa que fer tres gols pels locals i Crespo tres més pels visitants.

El Noia va derrotar el Voltregà per un 5-4 en un partit anivellat i que no es va decidir fins al darrer minut. Ferrer va fer el gol de la victòria a 32 segons del final. Teixidó va marcar tres gols, dos de penal, pel Voltregà. Tres gols de Gelmà van donar una victòria treballada al Girona contra el Mataró.