OK Lliga

El Palafrugell cau en la segona meitat

Hoquei sobre patins. Els empordanesos van arribar al descans amb avantatge

Palafrugell 4 Noia Freixenet 6

CH PALAFRUGELL:Luzón, Abeal, Figa, Aldrich i Canet –equip inicial–; Ceschin, Ramon, Gelmà i Pinsach.NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Ferrer, Costa i Manrubia –equip inicial–; Pujadas, Salvadó, Montserrat, Ballart i Moliner.GOLS:0-1 (8’) Manrubia. 1-1 (14’) Ramon, de falta directa. 1-2 (15’) Costa. 2-2 (19’) Ramon, de falta directa. 3-2 (21’) Canet. 3-3 (29’) Costa. 3-4 (31’) Manrubia. 3-5 (33’) Esteller. 4-5 (43’) Gelmà. 4-6 (47’) Ferrer, de falta directa.ÀRBITRES:R. Fernández i I. López. trageta blava a Ceschin, Canet i Ballart.FALTES:11 del Palafrugell i 17 del Noia.

El Palafrugell va perdre en el seu retorn a la competició després d’haver ajornat els dos últims partits. El Noia el va superar en la segona meitat en un partit força anivellat. Els de Sant Sadurní es van avançar en dues ocasions, però Ramon va anotar dos gols de falta directa i va empatar. Un altre gol de Canet va situar el 3-2 en el descans. En la segona meitat, però, el Noia va estar més encertat i amb tres gols consecutius va capgirar el marcador i va passar a dominar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)