OK Lliga

El Noia guanya el Palafrugell i encadena tres victòries

Hoquei patins. El Lloret i el Vendrell empaten, en un duel de la zona baixa

El Noia va sumar la tercera victòria consecutiva guanyant a la pista del Palafrugell per 4-6. El partit va ser disputat i amb alternatives en el marcador. Els empordanesos guanyaven al descans (3-2) i els de Sant Sadurní van capgirar el partit en la segona meitat. Costa i Manrubia van fer dos gols cada un pel Noia. El Lloret i el Vendrell van empatar, en un duel de la zona baixa de la taula. Els dos equips van buscar la victòria i els penedesencs van empatar a un minut del final. González va marcar dos gols pels lloretencs. El Calafell va guanyar a Mataró amb dos gols de Mitjans, un a cada part. Els mataronins van desaprofitar tres faltes directes i els penedesencs, un penal i una falta directa.