OK Lliga

El Girona s’indigna, però respon amb caràcter

Hoquei sobre patins. Els àrbitres no donen l’1-2 marcat per Gurri de falta directa i l’equip manté la fermesa en un escenari complicat

Voltregà 3 Girona 3

VOLTREGÀ STERN-MOTOR:Roca, Vargas, Palazón, Teixidó i Canal -equip inicial-; Rovira, Molas i Serra.GARTGE PLANA GIRONA:Llaveorla, Joseph, Gurri, Grau i Gelmà -equip inicial-; Mendes, Pujol, Laguna i Pastor.GOLS:1-0 (4’) Canal. 1-1 (4’) Gelmà, de penal. 1-2 (20’) Joseph. 2-2 (23’) Rovira. 3-2 (26’) Canal. 3-3 (27’) Joseph.ÀRBITRES:E. Ribas i F. Moreno. Blaves a Aleix Molas, del Voltregà i a David Gelmà (2), del Girona.FALTES:8 del Voltregà i 5 del Girona.

El Garatge Plana Girona va jugar a un gran nivell i va esgarrapar un empat a la pista del Voltregà, però va marxar indignat per l’actuació arbitral. Amb 1-1, Gurri va marcar en una falta directa, però els col·legiats van considerar que la bola no havia entrat –la bola va rebotar dins de la porteria–, fet que va provocar les protestes de tota la banqueta gironina. L’equip no es van ensorrar i va respondre amb un cacau exterior de Gelmà desviat per Joseph(1-2). El Voltregà va marcar en el tram final del primer temps i en l’inicial del segon, però el Girona va mostrar caràcter amb un gol de Joseph en un rebuig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)