OK Lliga

El Manlleu i el Telecable s’afegeixen al Palau en les semifinals de l’OK Lliga

El Manlleu, que es va imposar per 0-2 a la pista del Sant Cugat, i el Telecable, que va vèncer a Sant Hipòlit (3-5), s’asseguren una de les quatre places del play-off pel títol i s’afegeixen al Palau en les semifinals de l’OK Lliga quan encara falten tres jornades per al final de la fase. El Cerdanyola, quant amb 17 punts, i el Voltregà, cinquè amb 11, que s’enfronten en la pròxima jornada el 10 d’abril, es jugaran la quarta plaça. També hi podria accedir, el Bigues i Riells –6è amb 11 punts–. El darrer tren per a les osonenques passa per vèncer a Cerdanyola.

El Palau va derrotar Las Rozas per 7-2 amb un trio de gols de Berta Busquets, mentre que el Manlleu, el vigent campió, va rendibilitzar a Sant Cugat (0-2) els gols de Gurri i Bullo. El Cerdanyola, per la seva banda, va empatar a la pista del Bigues i Riells (2-2). Un triomf li hauria aclarit encara més el camí per assegurar-se una de les quatre primeres places. Els gols de les locals els van fer Borràs i Igualada, mentre que per part vallesana tots dos els va fer Solé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)