OK Lliga

El Barça supera la prova del Caldes (4-1) i el Liceo no falla a Vic (1-4)

La 23a jornada de l’OK Lliga no passarà a la història per les sorpreses. El Barça va derrotar divendres el Recam Làser Caldes, l’equip revelació, per 4-1 i es manté al capdamunt havent superat sense grans patiments un dels partits més complicats que li quedaven. Els gols els van fer Hélder Nunes (2) –el primer de penal–, Rodrigues i Álvarez, tota l’artilleria al complet. Per part dels calderins, va marcar Miras de penal, que va avançar el seu equip (0-1). Va ser en aquell moment quan el Barça va accelerar el seu ritme i va resoldre en un context de poques oportunitat en què les pèrdues a mitja pista dels visitants els hi van costar dos gols. L’altre el jugarà diumenge vinent a la pista del Reus Miró, conjunt que en la primera volta es va endur un empat del Palau Blaugrana. El Barça no podrà disposar de Pau Bargalló per sanció. El Deportivo Liceo, que es manté a 6 punts amb un partit menys, no va fallar i es va endur diumenge els tres punts amb solvència de la pista del Vic (1-4). Dues accions al segon pal coronades per Adroher, Torres i Ciocale van penalitzar la bona primera part dels osonencs (0-3) i van deixar el partit coll amunt per als locals. Litus Sánchez va fer l’1-3 en el rebuig d’un penal, però de nou Ciocale, en una gran acció personal, va esvair dubtes (1-4). El Voltregà Stern-Motor i el Garatge Plana Girona van jugar un partit trepidant (3-3). Els visitants, però, van marxar indignats per l’actuació arbitral. Amb 1-1, Gurri va marcar en una falta directa, però els col·legiats van considerar que la bola no havia entrat –la bola va rebotar dins de la porteria–, fet que va provocar les protestes de tota la banqueta gironina. El Voltregà es va avançar dos cops –1-0 i 3-2, Canal–i Rovira va fer el 2-2. Els gols del Girona els van fer Gelmà –l’1-1 – i Joseph: l’1-2 i el 3-3

Pel que fa als duels de dissabte, el Noia va sumar la tercera victòria consecutiva guanyant a la pista del Palafrugell per 4-6. El partit va ser disputat i amb alternatives en el marcador. Els empordanesos guanyaven al descans (3-2) i els de Sant Sadurní van capgirar el partit en la segona meitat. Costa i Manrubia van fer dos gols cada un pel Noia. El Lloret i el Vendrell van empatar, en un duel de la zona baixa de la taula. Els dos equips van buscar la victòria i els penedesencs van empatar a un minut del final. González va marcar dos gols pels lloretencs. El Calafell va guanyar a Mataró amb dos gols de Mitjans, un a cada part. Els mataronins van desaprofitar tres faltes directes i els penedesencs, un penal i una falta directa.