OK Lliga

El Reus-Barça genera expectació i esgota les 425 entrades a la venda

El duel de rivalitat històrica que jugaran diumenge el Reus Miró i el Barça (20 h / Esport 3) serà seguit en el Palau d’Esports del Reus per 425 espectadors, que han esgotar les entrades que el club ha posat a la venda en el retorn del públic a les pistes. Tots equips arriben a la cita amb dubtes físics. Per part del Reus, el seu golejador Raül Marín –26 gols–, és oficialment “dubte” per una lesió a l’espatlla dreta. Marín va ser el gran heroi en la primera volta quan l’equip de Jordi Garcia va empatar al Palau (3-3) marcat els tres gols. El reusenc no va jugar dijous a Taradell (4-7) en el duel dels germans Rodríguez. El gran, Dani, va fer tres gols pel Taradell. El petit, Àlex, en va marcar tres més per al Reus i ja en du 35, una xifra que l’ha catapultat al capdamunt de la lliga de golejadors de la lliga per davant de Jordi Adroher (Liceo), que n’ha fet 32, i de João Rodrigues (Barça), que n’ha marcat 31.

El Barça, el flamant líder de l’OK Lliga que acarona el títol amb 6 punts més que el Liceo, que té un partit pendent, arriba a una de les gran cites marcades en el calendari tant seu com dels gallecs, també amb incidències pel que fa als seus recursos humans. El seu director de joc, Pau Bargalló, no hi serà per acumulació de targetes blaves. Absolutament adaptat i amb un rendiment excepcional Hélder Nunes, que ja destaca habitualment tant pels seus gols de tret exterior com per la visió de joc, assumirà el rol. El Barça també té un dubte i també per un problema en l’espatlla dreta. És el cas de Sergi Llorca, que es va fer mal divendres passat a cas contra el Caldes. Si no pot jugar, un jugador del planter ocuparia la seva plaça en la convocatòria. Demà farà l’últim entrenament i si tot va bé, podria jugar alguns minuts.

El Reus, quart amb 44 punts a 20 punts del Barça i amb un partit pendent, és l’únic equip fins ara al qual el conjunt blaugrana no ha guanyat aquesta temporada en l’OK Lliga, tot i que el va derrotar en la final de la Supercopa per 4-1 a Lloret de Mar. El curs passat, el Reus va caure a casa contra el Barça (2-6). El curs anterior, el duel va acabar amb taules (4-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)