OK Lliga

La defensa porta l’empat

Hoquei sobre patins. El Reus Miró juga molt bé al darrere i el Barça només pot marcar de penal. Julià avança als locals i Nunes anivella el partit

Reus Miró 1 Barça 1

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Julià, Àlex Rodríguez i Nájera –equip inicial–; Salvat, Castro, Rojas, Giménez i Montes.BARÇA:Sergi Fernández, Álvarez, Panadero, Alabart i Nunes –equip inicial–; Pascual, Roca, Llorca, João Rodríguez i Egurrola.GOLS:1-0 (29’) Julià. 1-1 (33’) Nunes, de penal.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Alabart.FALTES:18 del Reus i 13 del Barça.INCIDÈNCIES:Es va guardar un minut de silenci pels socis del Reus Deportiu que han mort recentment. 425 espectadors van poder veure el clàssic des de la graderiesa.

El clàssic entre el Reus Deportiu Miró i el Barça va estar marcat per les bones defenses, sobretot la del conjunt roig-i-negre, i per les grans actuacions dels dos porters, Càndid Ballart i Sergi Fernández.

L’enfrontament va ser molt disputat i va tenir emoció, tot i que no hi va haver gaires gols. Només van arribar en la segona meitat amb un Marc Julià enviant la bola a l’escaire des de dins l’àrea i Hélder Nunes empatant de penal, l’única manera en què el líder de l’OK Lliga va poder superar la bona defensa local. Els blaugrana tenen 7 punts d’avantatge sobre el Liceo, que té dos partits pendents, i si els guanyés se situaria a només un. Cada equip va tenir una baixa important, en els locals Raül Marín, que està lesionat i s’haurà d’operar, i en els visitants Pau Bargalló, que està sancionat.

El respecte de cada equip pel rival es va mostrar des de l’inici, ja que ningú no va voler descuidar les defenses i les clares ocasions de gol van trigar en arribar. Les millors van ser els darrers quatre minuts del primer temps, en què cada equip va desaprofitar una falta directa.

En la segona meitat, es va incrementar el ritme del joc i el primer gol no va trigar a arribar. Va ser per al Reus gràcies a una gran rematada de Marc Julià (1-0). Els reusencs no van treure profit d’uns minuts de desconcert dels blaugrana i no van estar encertats en una nova falta directa. El minut següent, el Barça va empatar en transformar Hélder Nunes un penal (1-1). Cada equip encara va disposar d’una nova falta directa, en un marge de deu segons, per avançar-se i guanyar, però no era el dia dels davanters. Els dos porters van desfer tot el perill i l’empat es va mantenir.