OK Lliga

El Barça manté el marge de maniobra malgrat l’empat contra el rocós Reus

El Barça no va poder passar comptes ahir a la pista del Reus Miró (1-1) davant de l’únic rival al qual no ha vençut aquest curs en l’OK Lliga, però fa camí cap al títol tot i que el seu marge de maniobra ha quedat reduït. Sempre que els gallecs sumin els 6 punts en els dos partits que encara tenen pendents es quedaran a un punt dels d’Edu Castro, que també tenen favorable l’average particular. Sigui com vulgui, els 425 espectadors van poder veure un Reus que va excel·lir en defensa i es reivindica i que va frenar la màquina blaugrana, que només va poder empatar amb un penal transformat per Hélder Nunes. Marc Julià havia avançat els de Jordi Garcia en un partit en què els dos porters, Ballart i Fernández, van passar la mà per la cara als especialistes en la bola aturada. L’empat també va ser en baixes, amb les absències de Raül Marín per lesió i de Pau Bargalló per sanció. Marín, pal de paller al conjunt roig-i-negre, serà operat divendres a l’espatlla dreta i no podrà jugar el que resta de curs.

Dissabte, el Caldes Recam Làser no va titubejar davant del cuer, el Mataró, i va seguir apuntalant la seva magnífica temporada (5-3). L’equip d’Eduard Candamí és tercer i ja ha guanyat setze partits, que aviat és dit. Rovira (2), Blanqué i Miras van materialitzar la superioritat local. Per part maresmenca van marcar Cantero, Florenza i Gual. El Voltregà també aferma el seu bon curs –sisè amb 37 punts–i va endur-se els tres punts de la pista del Calafell (3-5), a pesar dels esforços d’Eloi Mitjans, que en les darreres jornades ha retrobat el camí del gol amb 15 dianes en les últimes vuit jornades i en du 26. dissabte en va fer dos, un de penal. L’altre gol dels locals, que van anar sempre a remolc tret de l’1-0, el va fer Xaus. Els gols dels osonencs els van celebrar Canal (2), Palazón, Rovira i Teixidó.

El Lleida Llista, per la seva banda, va sumar la seva tercera victòria consecutiva al derrotar per 5-2 el Taradell en un partit que sempre va dominar. Di Benedetto (2), Tomàs (2) i Vives van marcar pel Lleida, i Rodríguez i Crespo pel Taradell.

El Garatge Plana Girona i el Palafrugell van empatar un derbi molt disputat i anivellat. Els empordanesos es van avançar dues vegades amb dos gols d’Abeal, i els gironins van empatar dos cops, amb gols de Gurri i Pujol, aquest darrer a falta de només un minut pel final. Els dos conjunts van tenir ocasions i van fer mèrits per emportar-se la victòria, però en els moments importants els dos porters –Llaverola i Luzón–, van fer grans aturades i el derbi sempre es va mantenir ajustat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)