OK Lliga

Els quatre primers de l’OK Lliga continuen forts

El Barça, el Liceo, el Caldes i el Reus guanyen. El Mataró perd la categoria a cinc jornades del final

Els quatre primers de l’OK Lliga continuen forts i van guanyar els seus partits, alguns amb dificultats en la 25a jornada. El líder, el Barça, va superar el Lleida per 6-2. Els blaugrana van encarrilar el partit amb un 3-0 i un 4-1 al descans en la segona meitat van acabar de sentenciar. El seu perseguidor, el Liceo, va estar a punt de ser sorprès pel Noia que va fer un gran partit, però que va caure derrotat (4-3) per un gol d’Adroher en el darrer segon. El de Sant Sadurní van anivellar un 3-1 amb un gol d’Esteller en l’últim minut, però van veure trencara la seva ratxa de tres victòries consecutives.

El Caldes va assaltar la pista del Voltregà (2-7), el sisè, i va confirmar la seva gran temporada que l’ha portat a consolidar-se en la tercera posició de la taula. La primera meitat va ser ajustada (1-2) i en la segona els calderins van marxar en el marcador. El Reus va estar a punt d’ensopegar a la pista del Mataró, el cuer (3-4). Dos gols d’Àlex Rodríguez en els últims minuts van remuntar un 3-2 i van fer que els mataronins perdessin la categoria a cinc jornades del final. En el Mataró es va retirar un home de la casa Eric Florenza.

El Calafell es va imposar a la pista del Palafrugell (4-8) en un duel marcat per les jugades de bola aturada. Els penedesencs van marcar tres faltes directes –totes de Gabarró–; i un penal de Mitjans, que va fer dos gols més, mentre que els empordanesos van desaprofitar dues faltes directes i dos penals. En el derbi de les comarques gironines el Lloret va perdre a casa contra el Girona. La bona actuació del porter Llaverola i els dos gols de Pujol, que van remuntar l’1-0 inicial, van donar la victòria als gironins. Els partits Vic-Vendrell i Taradell-Igualada es van ajornar per la Covid-19.