OK Lliga

Sense novetats en la lluita pel títol entre el Barça i el Liceo

El Barça va golejar per 13-1 el Taradell i va fer un pas més cap al títol. Rodrigues i Pascual van marcar tres gols cada un. En aquesta 27a jornada de l’OK Lliga es va consumar el descens del Vic, tot un històric a la màxima categoria que ja havia quedat pràcticament sentenciat en la jornada anterior i que se suma al Mataró, l’altre equip que també ha perdut la categoria. El Vic va perdre a casa contra el Noia per 2-8. Costa va fer tres gols pels de Sant Sadurní, que està en ratxa. El Liceo, que divendres va derrotar el Calafell per 3-1 –els penedesencs, que lluiten per evitar la promoció de descens, van fer un bon paper–continua empaitant el Barça. Aquesta setmana recuperarà els dos partits pendents –dijous al Vendrell i dissabte, a Palafrugell–, en els quals no té marge. L’equip de Juan Copa és a 7 punts dels blaugrana. O sigui, no pot fallar i ha d’esperar una ensopegada rival en les tres jornades que falten. El cap de setmana vinent no hi ha jornada.

L’actual tercer classificat, el Reus, no va poder passar de l’empat a la pista del Palafrugell (4-4), conjunt que continua fent passos per segellar la permanència en una temporada molt interessant. El partit va tenir alternatives i l’empat va arribar a tres minuts del final quan el porter local Luzón –que va fer un gran partit– va veure la targeta blava. El Vendrell va guanyar el Girona per 3-2 i va sortir de la zona de descens directe.

Unes hores bans de jugar-se el Mataró-Igualada, el partit es va suspendre per la sospita d’un positiu en el conjunt igualadí.

Diumenge, el Lle4ida va esgarrapar un empat de la sempre complicada pista del Voltregà, que va fer el 3-3 a 5 minuts del final mitjançant Gerard Teixidó. Els d’Albert Folguera s’havien avançat per 0-2 amb gols de vives de penal i Cañellas. Font va fer l’1-2 i Teixidó va empatar de falta directa. Però els visitants es van tornar a posar per davant amb un gol de Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)