OK Lliga

El Manlleu i el Palau s’avancen en la semifinal del ‘play-off’ de l’OK Lliga

Les Manlleu guanya per 7-2 el Telecable Gijón, i Palau s’imposa per 4-7 a la pista del Cerdanyola

El Magic Studio Manlleu i el Generali Palau han iniciat les semifinals del play-off de l’OK Lliga amb una victòria. El Manlleu ha derrotat per 7-2 el Telecable Gijón en un partit que ha encarrilat amb el 4-0 de la primera meitat. Maria Díez ha fet 3 gols, i Elisabet Gurri i Ona Castellví, 2 cada una. Anna Casarramona ha sigut baixa per lesió. En el derbi català de l’altre semifinal El Palau s’ha imposat per 4-7 a la pista del Cerdanyola. Al descans s’ha arribat amb un 1-5, i en la segona meitat les locals s’han apropat en el marcador, tot i que han desaprofitat tres faltes directes i un penal. Gemma Solé amb 2 gols, i Daiana Silva i Adriana Gutíerrez amb 1 han marcat pel Cerdanyola. En el palau Berta Busquets ha fet 3 gols, Aina Florenza 2, i Vanessa Garcia i Mariona Carmona 1 cada una.

El segon partit d’aquestes semifinals es jugaran divendres. El Manlleu visitarà la pista del Telecable Gijón i el Palau rebrà el Cerdanyola. Una segona victòria els classificaria per la final, i una derrota faria que es jugués el tercer i definitiu partit diumenge a la mateixa pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)