OK Lliga

Primera pilota de partit per al Barça

Hoquei sobre patins. El conjunt d’Edu Castro serà campió de l’OK Lliga demà al Palau blaugrana si derrota el Vic (19.30 h), que ja ha descendit, i el Liceo no venç a la pista del Caldes

El Barça té la primera possibilitat de segellar el títol de l’OK Lliga dissabte en la 28a i antepenúltima jornada, però no depèn exclusivament d’ell. Per celebrar el vuitè títol seguit, l’equip d’Edu Castro ha de derrotar a casa el Vic (19.30 h), conjunt que ja ha descendit, i esperar que el Recam Làser Caldes, quart amb dos partits menys i que lluita per la tercera plaça amb el Reus, empati o derroti el Deportivo Liceo (19.30 h). El Barça té 4 punts més que els gallecs i en queden 9 en joc. En la primera volta, el Caldes es va convertir en el primer conjunt que va esgarrapar punts a Riazor (3-3). Tot seguit el Barça hi va vèncer i tots dos són els únics que hi han puntuat. Una altra dada referencial és que l’any passat, en la penúltima jornada i que, al cap i a la fi, va ser la darrera perquè la pandèmia va obligar a tancar la paradeta, el Caldes va derrotar a la Torre Roja el Liceo (4-3). L’equip d’Eduard Candami completa la millor temporada de la seva història. El Liceo esgota els darrers cartutxos conscient que el mal ja està fet i que la derrota protestada sonorament a la pista del Vendrell l’ha allunyat definitivament del títol. Dels tres partits que li queden al Barça, dos són contra conjunts que ja han baixat. El Vic a casa, el Mataró a fora, i tancarà la lliga al Palau contra el Voltregà. L’equip blaugrana hauria de perdre dos dels tres partits per no ser campió. Amb empat final a punts amb els gallecs també ho seria perquè té el goal average favorable. Va perdre en la primera volta al Palau (3-4), però va assaltar Riazor (3-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)