OK Lliga

El Manlleu guanya en la prorroga a Gijón i passa a la final de l’Ok Lliga

Les osonenques s’imposen al Telecable per 2-4 en el segon partit de la semifinal del ‘play-off’

El Magic Studio Manlleu s’ha classificat brillantment per la final de l’OK Lliga femenina al guanyar en la pròrroga a la pista del Telecable Gijón per 2-4 en un partit molt anivellat. El seu rival en la final a tres partits serà el Generali Palau.

El conjunt asturià ha sortit amb molta empenta i en el minut 2 ha marcat el seu primer gol. Tot seguit ha disposat de bones ocasions per ampliar el marcador però les osonenques han aguantat en defensa i en el minut 10 Anglada ha empatat en un contraatac. La portera Hidalgo h aturat una falta directa i a un minut del descans Díez ha fet l’1-2.

El Telecable Gijón ha tornat a sortir amb ganes en la segona meitat, i els dos equips han tingut ocasions i han enviat una bola al pal. A tres segons del final ha arribat el 2-2 de les asturianes i el partit ha anat a la pròrroga. En la primera part del temps suplementari Castellví ha marcat el 2-3, i en la segona el conjunt asturià ha volgut jugar sense portera i amb cinc jugadores d’atac però ha fet malament el canvi a dos minuts i mig del final, i ha vist dues targetes vermelles a la jugadora i al tècnic. Díez no ha marcat la falta directa però si el rebot i amb el 2-4 ha sentenciat el partit.