OK Lliga

El Palau assalta Manlleu

Hoquei sobre patins. S’avança en la final de l’OK Lliga després d’una sortida fulgurant (0-4) i ara té dos partits a casa per sentenciar

Manlleu 3 Palau 7

MÀGIC STUDIO MANLLEU:Hidalgo, López, Castellví, Gurri i Déz -equip inicial-; Casaramona, Anglada, Mas i Bullo.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer, Ferrón, Vilarrasa i Tortajada.GOLS:0-1 (8’) Colomer. 0-2 (10’) Florenza. 0-3 (11’) Florenza. 0-4 (12’) Busquets. 1-4 (12’) Casaramona. 2-4 (17’) Castellví, de falta directa. 2-5 (29’) Florenza. 3-5 (42’) Castellví, de falta directa. 3-6 (42’) Puigdueta, de falta directa. 3-7 (45’) Busquets, de falta directa.ÀRBITRES:Escobar i A. Barba. Blaves a Castellví i Puigdueta.FALTES:16 del Manlleu i 10 del Palau.

El Generali Palau va celebrar ahir la primera victòria en la final contra el Magic Studio Manlleu (3-7) i tindrà dues oportunitats a casa de segellar el títol de l’OK Lliga femenina divendres i diumenge de la setmana vinent. El partit va ser elèctric –2-4 a la mitja part després d’un 0-4 fulgurant en 12 minuts– i la capacitat de resolució d’Aina Florenza (3) i Berta Busquets (2) i l’eficiència sota els pals de Laura Vicente van ser alguns dels factors que van marcar les diferències a favor de les visitants. El Palau, a més, es va mostrar com un bloc molt homogeni que manté la condició d’invicte aquest curs. El duel va ser un gran espectacle, allunyat de l’excés de tacticismes entre dos equips que van sortir a guanyar descaradament i que van tenir un alt grau d’encert en la bola aturada: 2/2 el Manlleu en faltes directes i 2/3 el Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)