OK Lliga

Gaby Cairo substituirà Toni Miró com a mànager esportiu del Barça

L’exjugador, exentrenador i exgerent de les seccions no professionals del Barça Gaby Cairo serà el mànager esportiu de la secció d’hoquei sobre patins blaugrana i substituirà Toni Miró, segons ha avançat Esport3. Miró, que també va ser jugador del club, ha estat sis anys en el càrrec, des del 2016, i tenia un any més de contracte. Durant el seu període, l’equip ha guanyat cinc lligues, quatre copes i una lliga europea. El canvi s’emmarca en el procés que ha instaurat Joan Laporta des que va accedir a la presidència.

La data del relleu és una incògnita i no se sap si serà ens els pròxims dies o a final de curs. El Barça, que dissabte té tots els números per revalidar el títol de l’OK Lliga a la pista del Mataró, tancarà el curs a mitjan de juny després de disputar la copa. Miró, per un altre costat, ha estat anunciat aquest cap de setmana com a portaveu de l’associació de clubs europeus (EHCA), l’organisme que organitzarà la nova lliga europea i que, de fet, ja ha dut les regnes tant de la F9 com de la F4 jugades a Luso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)