OK Lliga

Pol Manrubia no seguirà al Noia Freixenet i marxarà a Portugal

El Noia Freixenet ha confirmat avui que Pol Manrubia els ha comunicat que no seguirà la temporada vinent tot i que ja havia signat la renovació per un any ampliable a una temporada més amb el club català. Amb 20 anys, el jugador de Bigues i Riells ha esclatat definitivament aquesta temporada i la seva gran actuació en la F9 de Luso –5 gols–va captivar els responsables tècnics del Benfica, que l’any passat ja es van endur Sergi Aragonès i que ara li han fet una oferta. També s’hi ha mostrat interessat l’Sporting, el vigent campió d’Europa.

Manrubia ha fet 19 gols en l’OK Lliga i ha exhibit caràcter i dots de lideratge a la pista, amb velocitat, habilitat i una facilitat innata per patinar. El jugador va arribar al Noia fa dues temporades procedent del Voltregà i havia debutat a l’OK Lliga amb el Vic. En declaracions als mitjans oficials del Club, Manrubia ha manifestat que “aquests dos anys a Sant Sadurní han estat dos anys brutals, tan dins com fora de la pista, m’he sentit com a casa” i ha afegit que “he tingut l’oportunitat de defensar la samarreta del Noia Freixenet a l’Ateneu, que ha estat espectacular. Hem viscut nits increïbles”. A més, també ha destacat que “ha estat una gran oportunitat i estic molt agraït i molt content d’haver format part del Noia Freixenet”.

El Noia continua confegint la plantilla i haurà de buscar un recanvi. Ja han renovat Xus Fernández, Xavi Costa, Aleix Esteller, Adrià Ballart i Roc Pujadas. També és oficial el retorn de Pere Varias a la banqueta. El club ha fitxat Jordi Bargalló (Oliveirense) i també podria anunciat aviat el retorn d’Eloi Mitjans (Calafell) i la contractació del porter del Voltregà Blai Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)