OK Lliga

El vendrellenc Jordi Ferrer no seguirà al Noia Freixenet

El vendrellenc Jordi Ferrer serà la tercera baixa del nou projecte esportiu que està preparant el Club Esportiu Noia Freixenet per la temporada 2021/22, després de dos anys a la capital del Cava. S’afegeix al jugador de pista Pol Manrubia i al porter Martí Zapater. En declaracions als mitjans oficials del club, Ferrer ha assegurat que “han estat dos anys on m’ho he passat molt bé, he après moltes coses”, tot i que admet que “la llàstima és que ja s’hagi acabat” aquesta etapa a Sant Sadurní assegurant que “personalment m’emporto moltes coses” dels dos anys com a jugador del primer equip del Noia Freixenet.

Fa dos anys, Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) va tornar a l’Olímpic on ja hi havia jugat durant dos anys quan era infantil. Provenia del Vendrell on havia jugat les sis últimes temporades i havia guanyat una copa (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15). Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux. Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Canal (Voltregà) renova

També en clau de mercat, el Voltregà Stern Motor va anunciar ahir la renovació del seu davanter Arnau Canal, un jugador de 21 anys prou seguit per altres clubs que fins ara ha fet 20 gols en la lliga. Canal du “Estic content per poder seguir un altre anys”, ha declarat el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)