OK Lliga

El Barça guanya el vuitè títol de l’OK Lliga consecutiu

El Lloret perd la categoria en aquesta penúltima jornada

El Barça ha revalidat una vegada més el títol de l’OK Lliga després de golejar a la pista del Mataró, el cuer ja descendit, per un còmode 0-15, la major golejada de la temporada. Els blaugrana han guanyat el 32è campionat de la màxima categoria i el vuitè de manera consecutiva. A dues jornades del final el Barça depenia d’ell mateix i ha fet el que s’esperava. Amb 80 punts supera per quatre al Liceo (76) que ha guanyat el Reus (6-2), quan només queden tres punts per disputar. Cinc gols de Sergi Llorca, tres de Pau Bargalló, dos de Matías Pascual i Sergi Panadero, i un de Nil Roca, Ignacio Alabart i Hélder Nunes han certificat la victòria i el títol.

En aquesta penúltima jornada el Lloret ha perdut la categoria en empatar a casa contra el Lleida (4-4) i perjudicat per l’empat del Vendrell a casa contra el Caldes (1-1), que s’ha posat tercer. El Voltregà ha guanyat el Taradell (5-2) i ja està salvat, mentre que el taradell encara pot aspirar a la promoció. L’Igualada a guanyat a la pista del Palafrugell (0-3) i ha sortit de la zona de promoció, plaça que han ocupat els empordanesos. El Noia ha guanyat el Calafell (4-1), mentre que el Girona ha empatat a casa contra el Vic (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)