OK Lliga

El Lloret baixa de categoria a una jornada del final

Hoquei sobre patins. El Palafrugell perd i entra en la zona de promoció i el Girona empata i encara no s’ha assegurat la permanència a l’OK Lliga

La penúltima jornada de l’OK Lliga no va ser gens favorable als tres equips gironins de la màxima categoria. El Lloret Vila Esportiva va baixar, el Palafrugell va entrar en la zona de promoció i el Garatge Plana Girona no es va poder assegurar la permanència. Els selvatans van empatar a casa contra el Lleida (4-4), els empordanesos van perdre a casa contra l’Igualada (0-3), un rival directe, i els gironins van empatar a casa contra el Vic (1-1), un equip ja descendit.

Malgrat que el Lloret va lluitar i va anar al davant en el marcador el 4-4 final contra els lleidatans no va ser suficient per aspirar a entrar en les places de promoció en la darrera jornada. Els selvatans es van veure perjudicats per l’empat (1-1) del Vendrell a casa contra el Caldes. El Lloret ja no pot atrapar els vendrellencs, que estan en la zona de promoció. Els lloretencs es van avançar dues vegades i malgrat el 2-2 del descans es van tornar a posar al davant (3-2) en la segona meitat. Marc González va marcar dos gols i Marc Gómez i Moi Aguirre un cada un.

El Palafrugell s’enfrontava a un rival directe en la lluita per la permanència, l’Igualada, i va perdre per 0-3. Amb aquesta victòria els igualadins van sortir de la promoció i hi van entrar els empordanesos. El Palafrugell no pot baixar de manera directa i com a mal menor jugaria un play-off contra un equip de l’OK Lliga Plata. Una victòria del Girona contra el Vic, un equip ja descendit, li hauria donat la permanència, però l’empat (1-1) fa que encara no estigui salvat. Com el Palafrugell, no pot baixar directament, però podrien entrar en les places de promoció. Els gironins es van avançar amb un gol de David Gelmà en el minut 3 i van anar al davant gairebé tot el partit fins que a dos minuts del final els osonencs van empatar.

En la darrera jornada que es jugarà el dissabte 29 en horari unificat (20 h), el Girona visita el Calafell, el Palafrugell juga a la pista del Taradell i el Lloret visita l’Igualada.

DISSABTE 29

En l’última jornada el Girona visita el Calafell i el Palafrugell va a Taradell
Patrocini

Vuitè títol consecutiu del Barça

El Barça va revalidar una vegada més el títol de l’OK Lliga i ja en té vuit de consecutius, després de golejar a la pista del Mataró, cuer ja descendit, per 0-15, la golejada més àmplia de la temporada. Els blaugrana van sumar el seu 32è campionat de la màxima categoria. A dues jornades del final el Barça depenia d’ell mateix i va fer el que s’esperava. Amb 80 punts supera per quatre el Liceo (76) quan només queden tres punts en joc. Cinc gols de Sergi Llorca, tres de Pau Bargalló, dos de Matías Pascual i Sergi Panadero, i un de Nil Roca, Ignacio Alabart i Hélder Nunes van certificar el títol.