Lliga Europea

L’espectacle europeu està servit

Final a vuit. Quatre catalans –el Palau, el Voltregà, el Manlleu i el Cerdanyola–, un asturià i tres portuguesos lluiten al Maria Víctor de Palau per demostrar qui mana al Vell Continent

Quatre clubs catalans, el Palau –l’amfitrió–, el Voltregà –el darrer campió–, el Manlleu i el Cerdanyola; un d’asturià, el Telecable, i tres de portuguesos, el Benfica –intractable en la lliga portuguesa–, l’Stuart de Massamá i el Campo d’Ourique (CACO) discutiran a partir d’avui i fins diumenge al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans el títol de la Lliga Europea femenina amb un aforament restringit d’uns 250 espectadors –un 50%– i els equips concentrats en un hotel bombolla. Tret de l’Alcorcón, la final a vuit reuneix tots els clubs que han guanyat la competició. El Voltregà té sis títols; el Telecable, 5, i el Benfica va ser campió el 2015. El Palau, amfitrió i que acaba de guanyar l’OK Lliga, va caure en la darrera final el 2019 contra el Voltregà, rival avui del Benfica de la perillosa Marlene Sousa. Si l’amfitrió venç l’Stuart se les haurà en semifinals amb el Telecable o el CACO. També té espines clavades i és aspirant el Manlleu, subcampió el 2016 i semifinalista i amfitrió el 2019. El Cerdanyola és el nouvingut i mirarà d’assaborir l’experiència contra el potent conjunt osonenc deu anys després d’haver jugat la competició i cinc després d’haver estat a punt de baixar.

Quarts de final. Avui
(14) Telecable - CACO 14 h
(16) Cerdanyola - Manlleu 16 h
(13) Benfica - Voltregà 18 h
(15) Stuart - Palau 20 h
Semifinals. Dissabte
Guanyador 13 - guanyador 16 15 h
Guanyador 14 - guanyador 15 17.30 h
Final. Diumenge 12 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)