Lliga Europea

El campió treu el caràcter

Hoquei sobre patins. El Voltregà elimina el perillós Benfica i jugarà la semifinal europea contra el Manlleu. El Palau se les haurà amb el Telecable

Telecable 7 CACO 2

TELECABLE:S. Lolo, Lee, E. Lolo, Piquero i Riquelme -equip inicial-; Roces, Suárez, Daribo i Obeso.CACO:Marques, Sequeira, Monteiro, Antonio i Lopes -equip inicial-; Rita, Benfeitas, Vasconcelso i Fernandes.GOLS:0-1 (6’) Rita. 1-1 (8’) Roces. 2-1 (15’) Daribo. 3-1 (17’) Roces. 3-2 826’) Rita. 4-2 (30’) Roces. 5-2 (46’) Roces. 6-2 (40’) Roces. 7-2 (43’) Piquero.ÀRBITRES:S. Coelho i T. Pardo. Blava a Sanjurjo i Dias.FALTES:8 del Telecable i 9 del CACO.

Cerdanyola 4 Manlleu 7

CERDANYOLA:Surós, Silva, Figuerola, Gutiérrez i Solé -equip inicial-; Xicota, Pera, Paredes i A. Batlle.MANLLEU MAGIC STUDIO:Hidalgo, López, Casaramona, Castellví i Gurri -inicial-; Díez, Anglada, Bullo i Mas.GOLS:1-0 (13’) Xicota. 1-1 (25’) López. 1-2 (33’) Díez. 1-3 (36’) Anglada. 2-3 (38’) Figuerola. 3-3 (38’) Xicota. 3-4 (40’) Díez, (p). 4-4 (47’) Gutiérrez. 4-5 (54’) Díez. 4-6 (57’) Casaramona. 4-7 (59’) Díez.ÀRBITRES:D. Cantos i P. Silva. Blava a Silva, Gurri (2) i Díez.FALTES:8 del Cerdanyola i 18 del Manlleu.

Benfica 2 Voltregà 3

BENFICA:Vieira, Sousa, Felamini, Figuereido i Silva -equip inicial-; Severino, Ramos i Fernández.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Bernadas, Barceló, Barcons, Tarrida i Arxé -equip inicial-; Bosch, Mas i Burgaya.GOLS:0-1 (5’) Barceló. 0-2 (26’) Tarrida. 1-2 (30’) Silva. 2-2 (42’) Felamini. 2-3 (46’) Burgaya.ÀRBITRES:C. Correia i O. Pérez. Blava a Sousa.FALTES:9 del Benfica i 6 del Voltregà.

Stuart 2 Palau 9

STUART:Gonçalves, Pinto, Jorge, Gaiveu i Freire -inicial-; Duarte i Ferro.GENERALI PALAU:Laura Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Ferrón, Garcia, Colomer i Gisela Vicente.GOLS:0-1 (4’) Busquets. 0-2 (5’) Puigdueta. 0-3 (6’) Florenza. 1-3 (8’) Jorge. 1-4 (15’) Florenza. 1-5 (17’) Fontdeglòria. 1-6 (22’) Puigdueta. 1-7 (40’) Ferrón. 2-7 (43’) Jorge. 2-8 (45’) Fontdeglòria. 2-9 (47’) Colomer.ÀRBITRES:T. Padro i S. Coelho.FALTES:11 de l’Stuart i 9 del Palau.

El Manlleu, el Voltregà i el Palau, per aquest ordre cronològic, van constatar ahir en la final a vuit de la lliga europea l’efervescència de l’hoquei femení català i la desfeta del portuguès i jugaran demà les semifinals entre quatre equips de l’OK Lliga. Els dos osonencs s’enfrontaran en el derbi, mentre que les amfitriones, que van apallissar el fluix Stuart portuguès (2-9) –0-3 en el minut 6’–, tindran una dura prova davant del Telecable asturià, que va superar el CACO portuguès (7-2) amb cinc gols de Roces. Les dues plantilles arriben amb poc desgast a l’enfrontament.

El Manlleu va tenir una feinada contra el Cerdanyola, però el va acabar tombant en la pròrroga amb repòquer de Díez. Les vallesanes, que van fallar cinc directes, es van avançar quan Xicota, al primer toc, va coronar una passada de Solé i va penalitzar el balanç rival (1-0). López va replicar desviant un tret de Casaramona quan tan sols s’havien consumit 19 segons del segon temps (1-1). Díez va fer l’1-2, ben assistida per López en un contraatac de llibre que premiava la voluntat de buscar amb paciència el joc interior. Anglada va semblar acabar de trencar el partit enxampant un rebuig, aixecant i picant amb sang freda (1-3). Gutiérrez va tenir l’ocasió de revitalitzar el Cerdanyola en una directa estèril. Malgrat el desencís vallesà, el partit, de sobte, es va capgirar com un mitjó. Figuerola, en un rebuig, i Xicota, robant i marxant com un llamp, li van canviar els bioritmes en una mena de tempesta perfecta de 30 segons (3-3). Díez, de penal, va salvar els mobles per al Manlleu (3-4). A 3:40, Solé va provocar amb mestria la segona blava de Gurri en una acció d’habilitat. Ella mateixa ho va provar en la directa a un sol toc, però Hidalgo continuava infranquejable. El 4-4 el va fer Gutiérrez al segon pal. Silva va tenir una quarta directa a favor del Cerdanyola a 50 segons del final. Res. El Manlleu va sobreviure. En el temps afegit, Díez va encarrilar (4-5), Solé va maleir la cinquena directa i Casaramona i Díez van sentenciar.

Bernadas, la portera del Voltregà, li va treure un penal a Severino –un bon presagi–, Motxa Barceló va desviar una penjada de Tarrida (0-1 en el 5’) i l’argentina del Benfica Fernández va estavellar un penal al ferro (20’). Tarrida va clavar el 0-2 en els compassos inicials del segon temps aixecant la bola amb habilitat i pausa. Silva, golejadora empedreïda de gran envergadura, desviant a boca de canó, va escurçar diferències (1-2). El partit es va trencar. Mala peça al teler del Voltregà, que havia apel·lat a l’ordre tàctic per evitar el cos a cos i estalviar-se inferioritats numèriques. Mia Ordeig, gat vell, va demanar temps mort. Burgaya va disposar d’una directa (38’). Vieira va rebutjar. El Benfica va pressionar de valent –Sousa al pal– i Felamini va empatar (2-2). L’exjugadora del Benfica Arxé, fonamental, va engaltar el gol del triomf (2-3). Motxa Barceló ho havia presagiat: “La copa d’Europa ens dona energia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)