OK Lliga

Evitar jugar el ‘play-out’

Hoquei sobre patins. El Girona i el Palafrugell busquen la permanència en l’última jornada de l’OK lliga i els empordanesos no depenen d’ells

El Garatge Plana Girona i el Palafrugell lluitaran en aquesta última jornada de l’OK Lliga per evitar haver de jugar el play-out. Els gironins depenen d’ells, però els empordanesos no i hauran de mirar que fan els seus rivals. Per aquest motiu si el Girona puntua i el Palafrugell guanya tots dos evitarien jugar l’eliminatòria de permanència/ascens contra els equips de l’OK Lliga Plata. Tant el Girona com el Palafrugell jugaran fora de casa contra rivals que també estan en la zona baixa, els gironins visiten el Calafell i els empordanesos, el Taradell.

Si el Girona guanya o empata se salva. Si perd haurà d’estar pendent dels resultats de l’Igualada, que el podria superar en la classificació, i del Palafrugell, que podria empatar a punts i superar-lo si recupera 9 gols en la diferència de gols general entre els dos partits, perquè la particular està empatada.

Si el Palafrugell perd o empata haurà de jugar el play-out. Amb un empat podria atrapar el Calafell i l’Igualada, però te perduts l’average amb tots dos. Per salvar-se ha de guanyar i esperar que el Girona puntuï a Calafell o que l’Igualada no guanyi al Lloret. Si els gironins perden els empordanesos hauran de recuperar 9 gols.

Garatge Plana Girona
Guanya salvat
Empata salvat
Perd salvat o ‘play-out’ - depèn dels resultats del Taradell-Palafrugell i de l’Igualada-Lloret.
CH Palafrugell
Guanya salvat o ‘play-out’ - depèn dels resultats del Calafell-Girona i de l’Igualada-Lloret.
Empata ‘play-out’
Perd ‘play-out’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)