Lliga Europea

El Palau venç el Telecable (3-4) amb una reacció virulenta i jugarà la final contra el Voltregà

El Generali Palau ha superat el Telecable Gijón per 3-4 amb molt de patiment i una reacció fulminant i jugarà demà (12 h) la final de la lliga europea contra el Voltregà, el vigent campió, en la repetició del duel del 2019. El campió de lliga ha hagut d’arromangar-se i remuntar dos cops un resultat advers però ha encadenat tres gols en tres minuts amb 1-2 en contra que han fulminat les asturianes tot i un posterior final ben incert. El Palau ha sabut gestionar la pressió de l’amfitrió i tindrà una nova revàlida davant del sis cops campió d’Europa.

La primera part s’ha acabat en taules en tots els sentits. Puigdueta ha generat i Florenza ha rematat en els primers compassos amb perill, però el Telecable s’ha anat agafant confiances, amb Piquero i Roces especialment incisives. El rebot de la tanca ha traït el dos contra u a la cantonada de la defensa del Palau. Roces ha assistit Lee, que ha afusellat Vicente (1-0 en el 8’). Florenza, a boca de canó, ha empatat el partit de seguida (1-1 en el 10’). La portera catalana li ha aturat una directa a Sanjurjo i el Palau ha gestionat bé una inferioritat per una blava a Busquets.

El partit no ha afluixat en el segon temps i el ritme ha seguit frenètic amb continus contraatacs, sobretot del Gijón i Roces, cada cop més perillosa, tot i que les catalanes també s’haurien pogut avançar. Ivan Jaquierz, el tècnic el Palau, ha demanat temps mort. L’equip s’estava precipitant al davant. La veterana Tasha Lee ha tornat a exhibir la seva qualitat marxant de tres contràries i empenyent la bola amb subtilitat davant de Vicente (2-1 en el 38’). La local Puigdueta s’ha afegit al clínic de tècnica individual deixant enrere la seva marcadora, rematant i escombrant el rebuig d’Elena Lolo amb intuïció tot just en el minut posterior (2-2). Florenza, en plena bacanal del Palau, ha engaltat al primer toc i al segon pal els servei de falta de Garcia (2-3 en el 40’) capgirant la truita. El teva meva Busquets-Puigdueta-Busquets en una ràpida transició ha acabat d’estabornir les asturians (2-4 en el 41’) en tres minuts de bogeria col·lectiva. A més, el Telecable tenia 9 faltes. Oli en un llum. Elena Lolo ha refusat la directa llançada per Puigdueta en la desena falta rival (46’). Lee ha engaltat al ferro (47’) deixant clar que l’equip de Gijón no es rendiria i que calia serrar les dents fins al so de la botzina.Piquero li ha afegit taquicàrdia al partit rematant segon pal en la sortida d’una falta (3-4 en el 2:36 del final). Les vallesanes han fet la novena a 46 segons del final. Nervis. Atac de cinc. Ocasió clara del Gijón i esclat de joia del Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)