OK Lliga

Sorteig del ‘play-out’: Palafrugell-Vilafranca i Alcobendas-Vendrell

Els vilafranquins i els vendrellencs jugaran el partit de tornada a casa

El sorteig del play-out de l’OK Lliga que s’ha fet aquest vespre ha determinat que el Palafrugell jugarà contra el Vilafranca Capital del Vi i l’Alcobendas enfront el Vendrell. Els guanyadors de les dues eliminatòries de la permanència/ascens jugaran a l’OK Lliga la propera temporada. Els partits d’anada es disputaran aquest cap de setmana a les pistes del Palafrugell i l’Alcobendas, i els de tornada el proper cap de setmana a les del Vilafranca i el Vendrell.

El Palafrugell ha acabat onzè de l’OK Lliga amb 36 punts i 9 victòries, 9 empats i 12 derrotes, i jugarà contra el Vilafranca Capital del Vi que va ser el segon de l’OK Lliga Plata Nord amb 46 punts i 15 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Va ser el tercer equip que menys gols va encaixar amb 52. En l’apartat golejador tres jugadors van anotar 20 o més gols, Xavier Aragonès (22), Adrián Candamio (21) i Joan Vázquez (20).

El Vendrell, dotzè de l’OK Lliga amb 29 punts i 7 victòries, 8 empats i 15 derrotes s’enfrontarà a un Alcobendas que va ser el segon de l’OK Lliga Plata Sud amb 55 punts i 18 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Va ser el segon equip més golejador de tota la categoria amb 108 i en les seves files té el màxim golejador d’aquesta segona categoria estatal, César Candanero que ha marcat 42 gols. Marcos López n’ha fet 30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)