OK Lliga

Dos gols per a la tornada

Hoquei sobre patins. El Palafrugell reacciona quan perdia per 2-3 en el primer assalt del ‘play-out’ i es jugarà la permanència a Vilafranca

Palafrugell 5 Vilafranca 3

PALAFRUGELL:Luzón, Ceschin, Figa, Ramon i Canet -equip inicial-; Aldrich, Abeal i Gelmà.VILAFRANCA:Arellano, Vázquez, Ribas, Candamio i Villares -equip inicial-; Aragonès, R. Martí i E. Martí.GOLS:1-0 (5’) Figa. 2-0 (6’) Canet. 2-1 (18’) Martí. 2-2 (27’) Vázquez. 2-3 (33’) Vázquez. 3-3 (34’) Ceschin. 4-3 (41’) Canet, de penal. 5-3 (48’) Ceschin, de falta directa.ÀRBITRES:D. Villar i D. Cantos. Blava a Abeal, Martí i Aragonès.FALTES:9 del Palafrugell i 7 del Vilafranca.

El Palafrugell va guanyar per 5-3 el Vilafranca i defensarà els dos gols de renda en la tornada diumenge vinent (16 h) per mantenir-se a l’OK Lliga. El conjunt de Xevi Garcia va sortir inspirat i va fer dos gols de seguida, amb un penal marcat per Figa i una jugada assajada perfecta en la sortida d’una falta coronada per Canet. El Vilafranca va millorar i va marcar en un contraatac molt ben trenat. El seu porter Arellano, a més, va aturar dues directes i un penal. Els penedesencs, cada cop més ficats, es van avançar en el segon temps (2-3), però Ceschin va empatar en l’acció posterior. La bola aturada va rescabalar els empordanesos, amb un gol de Canet de penal i una genialitat de Ceschin en la falta directa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)