Copa

El Manlleu derrota el Telecable (6-4) i jugarà la semifinal contra el Voltregà

El Magic Studio Manlleu ha derrotat el Telecable Gjón amb quatre gols de Maria Díez i jugarà dissabte (11 h) la semifinal de la copa davant del Voltregà, botxí del Sant Cugat en la pròrroga (3-1). L’equip de jordi Boada tenia el partit coll avall amb 5-1, però la revifada del Telecable l’ha obligat a patir de valent en el tram final.

El Manlleu s’ha avançat en el minut 12. Maria Díez, llesta i hàbil, li ha pispat la cartera a una rival i ha batut Elena Lolo aixecant la bola amb suavitat. El Telecable ha reaccionat ràpidament amb un gol de Daribo en un rebuig de la portera del Manlleu Hidalgo, que havia salvat el gol en primera instància. Díez ha repetit en el 16’, aquest cop amb un tret per l’escaire (2-1). El festival de la igualadina ha prosseguit en el segon temps amb dos gols mes que han matat teòricament el partit (4-1) i han deixat estabornides les arturianes. Nara lópez s’ha afegit a la festa osonenca (5-1). El Manlleu, però, s’ha cregut que la feina ja estava feta i el Telecable ha fet 3 gols en un trs i no res (5-3) encara amb 5:57 per al final. Tot just servir de centre, Sanjurjo ha fet el 5-4 afegint més incertesa al partit. En ple i perillós atac de cinc rival, Nara López ha sentenciat (6-4) sense portera.