Europe Cup

El Lleida venç el Girona (3-1) i lluitarà pel tercer títol seguit de l’Europe Cup

S’enfrontarà al Sarzana en la final, la repetició de l’última que es va disputar l’any 2019

El Lleida Llista buscarà demà al migdia (12.30 h) el tercer títol de l’Europa Cup de manera consecutiva contra el Sarzana italià. Els lleidatans han eliminat per 3-1 el Garatge Plana Girona en una segona semifinal molt disputada i intensa. El Lleida i el Sarzana ja es van enfrontar pel títol en l’última final que es va disputar d’aquesta competició l’any 2019 i en la que van guanyar els lleidatans.

En els primers minuts cap dels dos equips ha imposat el seu domini, ni ha tingut ocasions. La primera ha sigut un penal pel Lleida que Tomàs ha enviat al pal. Els lleidatans han anat més a l’atac i Di Benedetto ha avançat al seu equip. Els gironins han començat a arribat davant la porteria rival i Pujol ha empatat. El joc ha sigut intens però amb atacs llargs i sense que els equips busquessin la velocitat en les seves accions. Abans d’arribar al descans el Girona n’ha tingut un parell d’ocasions força clares.

En la segona meitat el Lleida s’ha imposat i després que el porter Llaverola aturés una falta directe als lleidatans, el capità Tomàs ha marcat el 2-1 en una jugada personal. Els gironins han anat a buscar l’empat amb pressió i el lleida ha disposat de dues faltes directes per sentenciar, però Llaverola les ha tornat a aturar. La darrera ha estat a falta d’un minut i mig i ha partir d’aquí els àrbitres han mostrat tres targetes blaves consecutives als gironins. El Lleida ha sentenciat amb un gol de Vives a 25 segons per acabar i amb el Girona jugant sense porter i amb un jugador menys.