OK Lliga

El Palafrugell recupera el patrocinador de fa dues temporades, el Corredor Mató

El CH Palafrugell ha recuperat el patrocinador i l’empresa Corredor Mató tornarà a ser la propera temporada el patrocinador principal del club, que jugarà una temporada més a l’OK Lliga. L’empresa immobiliària i d’administració de finques ha col·laborat des de fa anys amb l’entitat i la temporada 2017/18 va passar a ser el patrocinador principal. La campanya 2020/21 a causa de la pandèmia i l’impacte econòmic que ha generat en al sector turístic, Corredor Mató es va veure obligat a fer un pas enrere. L’empresa està molt lligada al món de l’hoquei sobre patins ja que el CEO Marc Piferrer Corredor va ser jugador del club durant uns quants anys.

La propera temporada l’equip de l’OK Lliga es tornarà a anomenar Corredor Mató CH Palafrugell, tal i com ho va fer en tres temporades consecutives, de la 2017/18 a la 2019/20. La presidenta del club Susanna Selva s’ha mostrat contenta i agraïda per la col·laboració.

El club també ha fet oficial la baixa de Joan Gelmà, que no continuarà la propera temporada. És la quarta després de la de Marcel Luzón, Mikel Abeal i Eduard Viella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)